Základní Škola a Mateřská Škola Osečná

Základní škola

Zápisu se zúčastnilo 22 dětí, 16 dětí bylo přijato k základnímu vzdělávání a 6 dětí požádalo o odklad povinné školní docházky. 

 

Ve středu 27. března se žáci 3., 4. a 5. třídy sešli v podvečer ve škole na akci „Večer s panem Andersenem“. Třeťáci nejprve museli vyluštit indicie, které jim pomohli odhalit téma večera. Byl to Harry Potter a s ním se pak přenesli do čarodějnické školy v Bradavicích. Čtvrťáci se dozvěděli, jak se dělá kniha. Seznámili se s dílem Eduarda Petišky. S jeho knížkou „Příběhy, na které svítilo slunce“ se vypravili za Noem, s nímž prožili potopu světa a zachránili zvířata i lidi. Páťáci si prohlédli knihy Petra Síse. Zaujal je příběh Nicky a Věra o Nicholasi Wintonovi. Povídali si o knize „Hanin kufřík“ a životním příběhu Hany Brady.

Žáci 4. třídy se v pátek 16. 2. 2024 vypravili do Městského muzea ve Stráži pod Ralskem. Nejvíce je zde zaujala expozice školní třídy z minulého století, část věnovaná hornictví a těžbě uranu s výstavou minerálů, parašutismu, spolku hasičů a myslivců. Prohlédli si také místní zámek a vodní nádrž.

Hledáme vyučeného a zkušeného kuchaře (kuchařku) na pozici vedoucího kuchaře (kuchařky) školní jídelny ZŠ a MŠ Osečná. Předpokládaný nástup je červen až červenec 2024.

 

Náplň práce:

-          Plánování a příprava jídelního lístku

-          Řízení provozu kuchyně

-          Vedení a motivace ostatního týmu kuchařek

-          Vaření v souladu s hygienickými a bezpečnostními předpisy

 

Požadujeme:

-          Zkušenost v oboru alespoň 3 roky, ideálně ve školní jídelně nebo podobném provozu

-          Schopnost organizovat a vést tým

-          Znalost hygienických a bezpečnostních standardů

-          Odpovědný přístup a schopnost flexibilně reagovat na potřeby jídelny

 

Nabízíme:

-          Stabilní zaměstnání ve školní jídelně

-          Možnost profesního rozvoje

-          Konkurenceschopné finanční ohodnocení a benefity

 

Pokud máte o pracovní místo zájem zašlete nám svůj životopis na adresu reditel@zsosecna.cz nebo nás kontaktujte telefonicky 485 179 224. Kontaktní osoba Tomáš Johanovský.

ZŠ a MŠ Osečná | Hlavní strana